ЖК Olympic Park: затримка введення секцій в експлуатацію вже перевищує рік

Затримка введення секцій столичного ЖК Olympic Park складає більше року, при цьому передача інвесторам квартир першої секції відбувається на підставі акту допуску для проведення ремонтних робіт з усіма наслідками, що випливають звідси.

Про це йдеться в звіті експертів ресурсу НЕРУХОМІ.

Як зазначається, терміни введення в експлуатацію першої секції переносилися з другого кварталу 2019 року, і зараз заявлено про четвертий квартал 2020 року. Затримка в півтора роки – перевищує розумні строки.

Друга секція ЖК Olympic Park мала б здаватися в експлуатацію в четвертому кварталі 2019 року, термін перенесений на перший квартал 2021. Сьогодні ступінь її готовності - 90%.

Спочатку дату здачі четвертої секції ЖК Olympic Park призначили на перший квартал 2020 року, зараз заявлена дата – четвертий квартал 2021. На сьогоднішній день ступінь готовності будівлі – 30%.

Експерти підкреслюють, що затримки у введенні в експлуатацію на терміни, що перевищують рік, негативно позначаються на репутації забудовника Status Group. У першій секції відбувається передача квартир інвесторам на підставі акту допуску для проведення ремонтних робіт. У підсумку мешканцям доведеться оплачувати комунальні платежі за комерційними тарифами.

У зв'язку з цим команда НЕРУХОМІ рекомендує майбутнім інвесторам уточнювати у відділі продажів реальною дату введення секції, з огляду на всі вищевикладені факти.

Згідно з офіційною інформацією, ЖК Olympic Park - комплекс комфорт класу. Будується за адресою: Харківське шосе, 210 у Дарницькому районі Києва. Будівництво відбувається в санітарно-захисній зоні Бортницької станції аерації з порушенням відстані, згідно з державними будівельними нормами.

Більш детально зі звітом щодо даного будівництва можна ознайомитись, перейшовши за посиланням.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

63

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом