ЖК Нова Англія: на що звернути увагу перед купівлею квартири

Столичний ЖК Нова Англія – це житло комфорт-класу, будівництво якого передбачено у сім черг. Комплекс буде складатися з 14 житлових будинків, і включає також дитячий садок, загальноосвітню школу та молитовний будинок.

Про це йдеться в експертному звіті від ресурсу НЕРУХОМІ.

Інвестору важливо знати, що цільове призначення земельної ділянки відповідає намірам забудови. Іншими словами, це місце передбачає будівництво житлового комплексу. Крім того, замовник будівництва є належним користувачем земельної ділянки, що істотно зменшує інвестиційні ризики.

Слід звернути увагу, що рішенням Київради внесено зміни до Генплану: земельну ділянку віднесено до території багатоповерхової житлової забудови. Тобто, наявна інфраструктура міста (громадський транспорт, інженерні мережі, доступність громадських центрів) дає можливість розміщення житлового комплексу і забезпечує комфортний рівень проживання мешканців.

Експерти також відзначили, що забудовник оперативно усунув зауваження, що заважають отримати дозволи на будівництво VІІ черги, і вже найближчим часом розраховує на позитивну відповідь від ДАБІ.

У звіті підкреслюється, що в цілому це досить хороший проєкт за ціною-якістю, але майбутнім інвесторам під час відвідання відділу продажів слід уточнити про додаткові знижки.

Згідно заявленої забудовником інформації, ЖК Нова Англія – реалізується в форматі "місто в місті". Будується по вулиці Михайла Максимовича (колишня Онуфрія Трутенка), 24 у Голосіївському районі Києва.

Більш детально зі звітом щодо ЖК Нова Англія можна ознайомитися, перейшовши за посиланням.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

69

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом