ЖК Greenville на Печерську: нові перспективи з новими забудовниками

ЖК Greenville на Печерську – це комплекс бізнес-класу, будується в Печерському районі Києва. У минулому – це проєкт ЖК Новопечерський квартал № 5 від New Sigma Development. З приходом нових забудовників у об'єкта з'явився реальний шанс вирішити низку старих проблем.

Про це йдеться в огляді ресурсу НЕРУХОМІ.

Як відомо, в січні 2019 року було заявлено про нового девелопера об'єкта. Подальша реалізація наступних черг була представлена як окремий проєкт від Greenville – ЖК Greenville на Печерську. Комплекс Новопечерський квартал №5 став окремим 2-секційним житловим будинком (I черга, секції №1 та №2).

З огляду на те, що до Greenville перейшов проєкт від іншого девелопера, проблеми з комунікаціями ЖК Новопечерський квартал № 5 не є наслідком дій нового забудовника. Крім того, саме Greenville має забезпечити підключення інженерних комунікацій зазначеного об'єкта.

Підкреслимо, що нові будівельні компанії добре себе зарекомендували на ринку. Greenville – львівський забудовник, який має в своєму портфелі реалізовані об'єкти житлової нерухомості економ і комфорт-класу у Львові: ЖК Greenville Park Lviv (введено 3 будинки з 12), ЖК Добра оселя, ЖК Місто Трав, ЖК Greenville House. У Києві львівський девелопер реалізує ЖК класу бізнес – Greenville на Печерську та Greenville Park.

Більш докладно про ЖК Greenville на Печерську можна прочитати, перейшовши за посиланням.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

106

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом