ЖК Берег Дніпра: квартири замість офісу з двома "зайвими" поверхами

Житловий комплекс Берег ДніпраДарницькому районі) будується замість офісної будівлі, на землях колишньої промзони по сусідству з автозаправкою, при цьому у забудовника розходяться дані щодо поверховості будівлі.

Про це йдеться в експертному звіті від ресурсу НЕРУХОМІ.

Експерти з'ясували, що будівництво житлового комплексу замість офісної будівлі з апартаментами свідчить про порушення містобудівної документації на місцевому рівні, що є ризиком для інвестування.

"Іншими словами, за первісним задумом передбачалася можливість роботи поруч з будинком. Це позбавило б від зайвих автомобільних заторів і створило б єдину гармонійну екосистему мікрорайону", - підкреслюється у звіті.

Крім того, у забудовника не збігаються дані щодо поверховості та кількості квартир, які вказані у Реєстрі будівельної діяльності з тим, що публікується на сайті житлового комплексу. За документами тут будується 26-поверховий будинок на 310 квартир, але покупцям кажуть про 28-поверховий з 355 квартирами. Тому, в разі відвідування відділу продажів, інвесторам слід уточнити це питання.

Майбутнім інвесторам також варто знати, що терміни завершення будівництва ЖК змінилися: з четвертого кварталу 2021 року на третій квартал 2022 року. Цей момент також несе фактори ризику для інвестування в цю нерухомість.

ЖК Берег Дніпра зводиться на перетині Дніпровської набережної та вулиці Здолбунівської. Це будинок з видовими smart-квартирами різного планування з панорамними вікнами. Земельна ділянка, на якій будується житловий комплекс, знаходиться в зоні постійного наднормативного забруднення атмосферного повітря. При цьому шум від проїжджої частини перевищує допустимі норми.

Більш детально зі звітом щодо ЖК Берег Дніпра можна ознайомитися, перейшовши за посиланням.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

93

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом