Забудовник Perfect Group візьметься за проблемний об'єкт Укрбуду

Perfect Group готується розпочати роботи на колишньому об'єкті компанії Укрбуд ЖК преміум-класу LA MANCHE, який знаходиться на Подолі.

Про це розповів керівник проєктів Perfect Group Олексій Коваль, повідомляється на сайті компанії.

"Це були тривалі переговори, за результатами яких наша компанія прийняла рішення взятися за добудову об'єкту LA MANCHE на Подолі, який раніше почав Укрбуд. Ми взяли на себе зобов'язання в тому числі перед покупцями, які вже заплатили кошти колишньому забудовнику, і вони отримають своє житло", – зазначив Коваль.

За його словами, це унікальний комплекс, в якому будуть великі квартири з терасами, паркінг, зарядки для електромобілів, закрита територія з ландшафтним дизайном та автономне опалення з власної котельні на даху.

"Всього 300 метрів пішої прогулянки відокремлюють LA MANCHE від набережної Дніпра. Також не можна забувати про можливість щовечора гуляти Подолом – з його новими кафе, популярними барами та ресторанами на будь-який смак", – додав керівник Perfect Group.

Забудовник нагадав, що у 2019 році компанія Укрбуд розпочала продаж квартир у житловому комплексі LA MANCHE на Подолі. За проєктом, це мав бути дев'ятиповерховий комплекс у класичному стилі, з закритою територією, підземним паркінгом, власною котельнею і системою розумного будинку. У другій половині 2019 року компанія Укрбуд зазнала краху і перестала вести будівництво на всіх об'єктах, включаючи цей комплекс. В результаті тривалих переговорів, більшу частину портфеля Укрбуду забрала компанія Київміськбуд. Решту об'єктів віддали добудовувати іншим девелоперам.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Києві у четвер, 13 серпня, біля Міністерства оборони інвестори Укрбуду на знак протесту перекрили Повітрофлотський проспект. Мітингувальники стверджують, що вони опинилися у безвихідному становищі після того, як будівництво їхніх будинків виявилося замороженим. Так, понад 13 тисяч людей можуть залишитися без даху над головою.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

105

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом