Забудовник Новопечерських Липок показав прибуток

Забудовник ЖК НОВОПЕЧЕРСЬКІ ЛИПКИ Будспецсервіс у січні-червні 2020 року отримав 27,8 млн чистого прибутку проти 158,9 млн грн збитку за аналогічний період минулого року.

Про це йдеться у фінансовій звітності компанії, передає Інтерфакс-Україна. Так, у другому кварталі чистий прибуток компанії впав на 56%, тоді як виручка зросла у 2,6 рази. Валовий збиток компанії в першому півріччі скоротився до 1,4 млн грн, збиток від операційної діяльності склав 25,4 млн грн.

Непокритий збиток ТОВ "Будспецсервіс" знизився на 3,6% – до 742,1 млн грн. Довгострокові зобов'язання незначно скоротилися до 1,5 млрд грн, поточні – зросли на 12%, до 1,78 млрд грн.

Активи компанії за перше півріччя зросли на 9,8% і склали 3,55 млрд грн.

ТОВ "Будспецсервіс" засноване у 2003 році. Є замовником і забудовником житлового кварталу НОВОПЕЧЕРСЬКІ ЛИПКИ, який зводиться на вул. Професора Підвисоцького у Києві. Обсяг інвестицій в проєкт - близько $1 млрд.

Зареєстрований капітал становить 1 млрд грн.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, будівельна компанія Позняки-Жил-Буд за підсумками 2019 року відзвітувала про 17,6 млн грн чистого збитку. При цьому роком раніше прибуток компанії склав понад 55 млн грн.

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

87

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом