Як виглядає сама дорога вілла в США. Фото

Американський мільярдер Стівен Удвайр-Хейз намагається кілька років безуспішно продати свій будинок в Беверлі-Хіллз. Вартість маєтка – $ 160 млн. Це найдорожча вілла в Сполучених Штатах Америки.

Як повідомляє The New York Post, будинок почав будуватися ще у 1993 році, весь процес тривав близько п'яти років. Над проєктом працював архітектор Вільям Габлінськи. Весь маєток складається з головного будинку, трьох гостьових та окремого приміщення для персоналу. У головній будівлі розташовані 20 спалень, 23 ванних кімнати, винний льох. У внутрішньому дворику зможуть припаркуватися 30 автомобілів. Загальна площа вілли – 2600 квадратних метрів.

Відомо, що Стівен Удвайр-Хейз довгий час тут не жив, тому будинок здавався в оренду. Нерідко цим користувалися відомі особи. У різний час тут проживали Сильвестр Сталлоне, Едді Мерфі та Дензел Вашингтон.

Брокери вважають, що продаж за допомогою аукціону – гарна ідея, оскільки таким чином можна залучити більше покупців.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Амстердамі продають гараж, вартість якого оцінили в 1 млн євро. Згідно з даними місцевих ріелторів, це найдорожчий гараж у всій країні.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

383

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом