Знайдено найдорожчий гараж в Нідерландах за 1 млн євро. Фото

В Амстердамі продають гараж, вартість якого оцінили в 1 млн євро. Згідно з даними місцевих ріелторів, це найдорожчий гараж у всій країні.

Як уточнює Autoblog.nl, ціна гаража 995 тисяч євро. Він не виділяється ні технічним обладнанням, ні будь-якими надбудовами. Це звичайний гараж, з паркувальним місцем у 22 "квадрата" – всього на один автомобіль. З очевидних плюсів – є під'їзна доріжка з блокуванням. Більше нічим дана нерухомість похвалитися не може.

Швидше за все, на таку високу вартість вплинуло те, що гараж розташований в самому центрі столиці Нідердандах, де нерухомість найдорожча. Проте, на думку оцінювачів, ціна в 1 млн євро за паркомісце – дуже висока навіть для престижного району Амстердама.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в одному з київських гаражних кооперативів на Виноградарі виявили "короля гаражів" – конструкцію з трьома поверхами.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

89

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом