В Україну вже завезли перші модульні будинки

В Україну вже привезли перші модульні будинки, які знадобляться для тимчасового проживання українців, які втратили житло внаслідок російської агресії.

Про це повідомили на сторінці Facebook Центру підготовки цивільної підготовки.

Зазначається, що спеціальні мобільні будиночки зараз перебувають у Закарпатській області, потім їх доставлять до Київської області для мешканців Бучі, Ірпеня, Гостомеля та інших населених пунктів, які найбільше постраждали від рук російських окупантів.

Будиночки надали у вигляді гуманітарної допомоги Центр George E. Pataki Leadership Center разом із Фондом допомоги Україні The Ukrainian relief found. Поки що в Україну прибули 18 будиночків.Кількість таких будиночків буде збільшено.

Згідно з технічними характеристиками, ці будинки зможуть забезпечити тимчасове проживання в будь-яких умовах, для їх монтажу потрібні лише кілька хвилин, легко транспортуються. Для проживання людей є всі потрібні елементи.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, у Львові розповіли про будівництво котеджного містечка для забезпечення переселенців тимчасовим житлом. Мер Андрій Садовий звернувся до забудовників із закликом відновити будівельний процес.

Раніше архітектурне бюро Balbek Bureau розробило проєкт модульних будинків для тимчасового проживання українців.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

139

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом