В Одесі побудують житловий комплекс M.Park на місці старовинного церковного будинку

В Одесі біля Михайлівської площі (район Молдаванки) збираються побудувати житловий комплекс M.Park, розібравши останки стародавньої церквної будівлі XIX століття.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, новий житловий комплекс зводитиме будівельна компанія "Будова". Забудовник нещодавно оформив дозвільні документи для ведення на ділянці відповідних робіт.

Згідно з проєктом, на ділянці в 0,5 га будуватиметься будинок, що складається з двох секцій і висотою у 24 поверхи.

Спочатку, згідно з виданими містобудівним дозволами, забудовник планував звести тут дев'ятиповерховий офісний центр, однак плани у "Будови" змінилися і на цьому місці виросте житловий будинок з паркінгом та приміщеннями громадського призначення.

Здача об'єкту запланована на 2024 рік.

Як повідомляли раніше НЕРУХОМІ, в Одесі хочуть знести старовинну друкарню на Рішельєвській і побудувати житловий будинок. Жителі міста, щоб не допустити цього, створили на урядовому порталі петицію, намагаючись захистити старовинну будівлю.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

73

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом