Укрбуд судиться з компанією, яка вирішила добудовувати його проблемні об'єкти

ТОВ "Укрбуд Девелопмент" та ТОВ "Інвестиційна компанія "Укрбуд Інвест" звернулися до Господарського суду Києва з позовними заявами про визнання недійсними договорів та угод передачі функцій забудовника з ЖК CRYSTAL HOUSE та ЖК ПАРКОВА ДОЛИНА.

Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень.

Крім того, ТОВ "Укрбуд Девелопмент" та ТОВ "Інвестиційна компанія "Укрбуд Інвест" подали до суду заяви про забезпечення позову до ТОВ "Фінансова компанія "Житло-Капітал", яка виконує функції Управителя Фондів фінансування будівництва київських ЖК CRYSTAL HOUSE та ПАРКОВА ДОЛИНА, в якому вимагає накласти арешт на земельні ділянки, на яких розташовані ці житлові комплекси.

Укрбуд вирішив судитися за свої недобудови
pixabay.com

Також серед вимог про забезпечення позову – заборонити новому забудовнику продовжувати виконувати будь-які будівельні роботи з ЖК CRYSTAL HOUSE та ЖК ПАРКОВА ДОЛИНА.

Водночас інформація про судові позови щодо Київміськбуду, який добудовує низку об'єктів Укрбуду, на даний момент відсутня.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в липні стало відомо, що за добудову об'єктів Укрбуду взявся харківський забудовник – Строй Сіті Кепітал, що входить до групи компаній Строй Сіті. Він пообіцяв завершити будівництво двох об'єктів. Йдеться саме про ЖК CRYSTAL HOUSE та ПАРКОВА ДОЛИНА, будівництво яких заморожено з минулого року.

Представники харківської будкомпанії розповіли, що провели рунтовну роботу, перш ніж взятися за проєкти, підключивши аудиторів, будівельників, економістів та юристів. Результатом стало підписання договорів із власниками земельних ділянок.

Проверенные ЖК

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Каталог

Карта

Медіа

Послуги

Пошук