У Сеулі збудують хмарочос у вигляді пальця, з відбитком замовника. Фото

У Сеулі на замовлення колишнього прем'єр-міністра Лі Сен Су зведуть 13-поверховий хмарочос-вежу у вигляді пальця.

Як повідомляє Inhabitat.com, за реалізацію проєкту взявся відомий корейський архітектор Мун Хун. Його вежа буде виконана на основі відбитків пальця замовника. В архітектурному бюро повідомили, що запропонували кілька варіантів майбутнього проєкту, але екс-прем'єр вибрав саме цей. "Вежа у вигляді перста з відбитками пальців завоювала його серце", - додали в компанії.

На даху висотки буде облаштований сад, а вікна будівлі будуть виконані у вигляді папілярних борозен.

На нижніх поверхах розмістяться різні студії та інша комерційна площа. Верхні поверхи відведуть під пентхаус для замовника. Проект отримав назву YDP Tower, до його реалізації планують приступити в кінці цього року або на початку наступного.

Лі Сен Су – корейський вчений і політик, 29 прем'єр-міністр Республіки Корея. У 2007 році балотувався на пост президента Південної Кореї, втім, невдало.

Раніше НЕРУХОМІ писали про проекти відомого американського архітектора Френка Гері, який отримав престижну Прітцкерівську преміію і завоював визнання в світі завдяки своїм сміливим епатажним проєктам.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

147

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом