У Кличка замість демонтажу прибудови вирішили раптово її узаконити

Комісії з розміщення тимчасових споруд при КМДА планується надати дозвіл ТОВ "Емпаєр плаза" на розміщення майданчика для харчування біля ресторану "Маракуя" на вулиці Левка Лук'яненка, 29. Про це повідомили у телеграм-каналі "Життя Оболонь Київ".

Ця літня тераса стоїть роками без документів на площі 202,5 кв.м. газону і це у самому центрі Оболонського району. Тим часом, поки МАФи демонтуються з проспектів Оболонського та Івасюка, мер Києва Віталій Кличко та його підлеглі вирішили таки легалізувати такий же мега-МАФ посеред газону замість його демонтажу, як було зазначено раніше в приписах.

Раніше у Києві знесли гігантський МАФ, який збудували впритул до житлового будинку на вулиці Миропільській, 29.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості, будівництво кіоску проходило на землі, яка перебуває у приватній власності. Проте, Департамент містобудування та архітектури КМДА не видавала жодних дозволів. Крім того, споруду розмістили над комунікаціями.

В Оболонському районі схожу прибудову чомусь вирішили узаконити замість демонтажу.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

12.3т

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом