У Києві вперше продали на аукціоні 18 соток, на яких побудують ТЦ

У Києві на перших земельних торгах було продано ділянку за 3,4 млн гривень за адресою вул. Академіка Заболотного 160-Б у Голосіївському районі.

Як підкреслили в Департаменті земельних ресурсів КМДА, це перший земельний лот, який був проданий в столиці під час торгів. Згідно з рішенням Київради, стартова ціна цієї земельної ділянки була 3,2 млн. Таким чином різниця склала трохи більше 200 тисяч гривень.

Тим часом в Департаменті земельних ресурсів не стали називати, хто саме купив цю ділянку. Відзначили, що її площа – 18 соток, тут збираються побудувати торговий центр із закладами громадського харчування.

При цьому проконтролювати виконання рішення міської влади і всіх умов має постійна комісія Київради з питань містобудування, архітектури та землекористування.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, компанія Смартленд отримала дозвіл від Антимонопольного комітету України на придбання київського готелю "Дніпро", розташованого на Європейській площі.

Нагадаємо, що Фонд держмайна України в ході онлайн-аукціону в середу, 15 липня, продав готель за 1,1 млрд грн.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

63

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом