У Києві на будівництві обвалилися конструкції. Під завалами опинилися робітники. Фото

На одному з будівництв в Києві стався нещасний випадок: впали конструкції й під завалами опинилися двоє людей.

Про це повідомили в пресслужбі ДСНС в суботу, 23 січня.

Рятувальники розповіли, що інцидент стався у Солом'янському районі столиці на вулиці Садовій в п'ятницю о 23:45. На місце події прибули рятувальники, які і з'ясували, що перекриття між першим та другим поверхами не витримали навантаження. Сюди складали пінобетонні блоки, тут же знаходився й будівельний вагончик, в якому жили робітники.

У підсумку матеріали разом з будівельним вагончиком впали на перший поверх. Двоє чоловіків 1991 і 1996 р.н., опинилися під завалами. Вони не могли самостійно вибратися, тому рятувальникам довелося розрізати битовку.

Після того як робочим допомогли вибратися, їх оглянули лікарі "швидкої допомоги". Незважаючи на пережитий інцидент чоловіки травм не отримали.

Всі обставини інциденту вивчаються правоохоронними органами.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в Києві під час будівництва метро на Виноградар впав автокран. Інцидент стався в четвер, 9 липня, у другій половині дня. У пригоді ніхто не постраждав.

Також минулого тижня в підземному переході в самому центрі столиці на Майдані Незалежності в п'ятницю, 22 січня, обвалилася стеля, на щастя інцидент обійшовся без жертв.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

107

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом