У Києві обвалилася стеля у підземному переході. Фото

У підземному переході в самому центрі Києва на Майдані Незалежності в п'ятницю. 22 січня, обвалилася стеля, на щастя інцидент обійшовся без жертв.

Про це розповіли в пресслужбі КМДА.

Згідно з повідомленням, подія сталася вранці в підземному переході біля одного з виходів на Майдан Незалежності. Зі стелі звалилася підвісна конструкція, завдяки щасливому випадку в цей час тут ніхто не йшов, тому обійшлося без жертв.

Комунальні працівники закрили вихід з переходу. Сьогодні їм вдалося прибрати близько 50 "квадратів" конструкцій, що впали і тих, які становили небезпеку для пішоходів.

Всього роботи з демонтажу планують завершити протягом двох днів.

Як уточнили у Київавтодорі, востаннє капітальний ремонт цього підземного переходу робили у 2002 році. Підвісну стелю облаштували до проведення футбольного чемпіонату у 2012 році. Роботи виконував приватний підрядник за гроші інвесторів.

Причини події з'ясовують компетентні органи.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, минулого року в Оболонському районі частина металевої огорожі довжиною в кілька метрів впала на газон на проїжджу частину і на зупинку громадського транспорту.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

100

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом