У Києві інвестори Аркади провели чергову акцію протесту

Вранці у понеділок, 6 липня, в центрі Києва проходила акція протесту інвесторів банку Аркада за відновлення будівництва житлових комплексів.

Протест стартував на вулиці Хрещатик під будівлею Київської міської державної адміністрації (КМДА), передає РБК-Україна.

Учасники мітингу прийняли рішення поставити наметове містечко біля Офісу президента. В акції взяли участь близько тисячі осіб. У протестувальниках на плакатах написано: "Пане президенте, досить мріяти та ігнорувати нас", "Аркада - ми віддали гроші = віддавай квартири".

Як повідомляли НЕРУХОМІ, мер Києва Віталій Кличко заявляв, що правоохоронні органи повинні розібратися з Аркада, інвестори якого до цих пір не можуть заселитися в квартири, які практично готові.

В КМДА також закликали банк Аркада прийняти принципове рішення і усунути проблему із завершенням будівництва ряду житлових комплексів, інвесторами яких вже стали 13 тисяч сімей.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

57

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом