Стало відомо, хто добудує житло для жертв "Еліти-Центр"

ТОВ "Домобудівельна компанія "Фундамент " 22 березня виграла тендер і тепер візьметься за добудову житла у Деснянському районі Києва для жертв "Еліти-Центр".

Про це повідомляє сайт "Наші гроші", посилаючись на дані системи "Прозорро".

Раніше будинок на вулиці Милославській будувала компанія "Азур Груп", тепер за добудову взявся "Фундамент". Роботи мають завершитися цього літа. Це панельний будинок, він складається з двох корпусів з різною поверховістю (16 і 24 поверхи), а також соціально-побутового блоку з підземним паркінгом. З усієї житлової площі 7%, або 1 087 "квадратів" виділять постраждалим від "Еліти-Центр".

Підкреслюється, що старий і новий підрядники пов'язані з заступником мера Києва В'ячеславом Непопом.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, в КМДА щоб вирішити проблему з житлом для постраждалих інвесторів від "Еліти-Центр", її запропонували включити в проєкт Генерального плану Києва.

Раніше чиновники столичної мерії відзвітували перед Кабміном про ситуацію з квартирами жертв "Еліти-Центр". Так, в листі КМДА йдеться, що відшкодування відбувається тільки за рахунок інвестиційних конкурсів. При цьому, активи "Еліти-Центр" в зв'язку з розслідуванням справи досі арештовані, що створює додаткові труднощі для вирішення питань з житлом постраждалих від афери.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

95

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом