СЕТАМ продасть на аукціоні елітний особняк у Карлових Варах. Фото

На електронному аукціоні OpenMarket ДП "СЕТАМ" Міністерства юстиції України виставлено житловий будинок з земельною ділянкою у місті Карлові Вари в Чеській Республіці.

Про це повідомляє пресслужба держпідприємства.

Повідомляється, що загальна площа будівлі – 943,24 кв. м. Земельна ділянка – 715 кв. м. Рік побудови – 1752-й. Будинок складається з підвального поверху, гаража на два автомобілі, спортзалу і льохових приміщень. У ньому, як зазначається, проведена повна реконструкція, він облаштований елітними меблями і сучасною комунікацією.

Будинок є культурною спадщиною і знаходиться на природоохоронній території в межах курортного міста, йдеться в характеристиці лота.

За домовленістю з продавцем лот буде продаватися на "голландському" аукціоні. Тобто буде застосована процедура проведення торгів із зменшенням ціни з можливістю зниження початкової вартості до граничного рівня, що становить 192 млн грн. Крок зниження становить 1% (у грошовому вираженні 2,2 млн грн).

Як повідомляли НЕРУХОМІ, Фонд гарантування вкладів виставив на аукціон 3 липня 2020 року понад півтори сотні земельних ділянок під Києвом.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

69

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом