Фонд гарантування вкладів виставить на аукціон понад півтори сотні земельних ділянок

Фонд гарантування вкладів виставить на аукціон 3 липня 2020 року понад півтори сотні земельних ділянок під Києвом. Відкриті торги пройдуть на електронному майданчику ProZоrro.Продажі, повідомляє пресслужба фонду.

У повідомленні наголошується, що учасникам аукціону пропонується великий вибір земельних ділянок різного цільового призначення – індивідуальне житлове будівництво, селянське господарство, садівництво, городництво тощо. Всього на торги буде виставлено 162 земельні ділянки в декількох районах Київської області, а саме: Макарівському, Васильківському, Києво-Святошинському, а також в м Бровари.

Площа земельних ділянок – від 0,37 до 18,24 га. Кожна ділянка буде продаватися окремим лотом. Виставлені на продаж лоти мають різну початкову вартість – від 106 853 грн до 6 113 091 грн, а торги пройдуть за голландською моделі аукціону.

Раніше НЕРУХОМІ повідомляли, що ФГВФО 7 липня 2020 роки проведе аукціон з продажу пулу іпотечних кредитів 6 банків, з початковою ціною лота 175,2 млн гривень.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

54

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом