Відомий забудовник розпродає офіси відділів продажу. Що буде з об'єктами?

Одеська будівельна компанія "Пространство" влаштувала розпродаж офісів продажу ще недобудованих житлових комплексів.

Про це повідомили у місцевому пабліку "Єврейські манси" з посиланням на оголошення у мережі.

"Пространство" виставило на продаж будки своїх офісів на будівельних майданчиках. На Інглезі, 13, де згідно з інформацією із сайту компанії, лише на 10% залитий фундамент. На Софіївській, де ледве вигнали коробки будівель. На Радісній, де з 30 будинків готова лише перша черга. На Дачній, де навіть не закінчили каркаси будівель. І так далі", - йдеться у повідомленні.

Зважаючи на такі обставини, виникає закономірне питання, як забудовник без офісів продажів продаватиме квартири в недобудованих житлових комплексах, що буде з будівництвом цих комплексів і з грошима інвесторів, які вже придбали там житло.

"Очевидно, що без офісів продажу та персоналу компанія просто не зможе продавати квадратні метри. А без продажів не буде і грошей для завершення будівництва", - наголосили в паблику.

Сумарна вартість усіх офісів продажу "Пространства" перевищує півмільйона доларів. Варто наголосити, що попри війну, багато забудовників в Україні намагаються відновити будівельні процеси на майданчиках, що ж стосується цього забудовника, то видимих ознак поновлення робіт не спостерігається.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, будівельна компанія "Пространство" була вже причетна до різноманітних скандалів, таких як будівництво на місці друкарні Фесенка, будівництво без необхідних дозволів. Мер Геннадій Труханов назвав забудовника "непорядним", який не "розуміє по-доброму" і наказав з ним розібратися.

Співвласником "Пространства" є бізнесмен Олександр Селезньов. У квітні СБУ затримувала його у справі про крадіжку гуманітарної допомоги, проте невдовзі підприємця відпустили на волю. Будівельну компанію також пов'язують зі скандальним Володимиром Галантерником, він був фігурантом різноманітних сірих схем на ринку нерухомості.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

115

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом