У Київміськбуді анонсували зростання цін на квадратні метри у своїх ЖК

Будівельна компанія "Київміськбуд" збирається з 1 вересня підвищити вартість квадратного метра у своїх житлових комплексах, що будуються, і з 15 серпня змінити умови розстрочки за поточними договорами.

Про це розповіла директорка департаменту з продажу Тетяна Маркова, передає у вівторок, 26 липня, пресслужба забудовника.

Вона наголосила, що 15 серпня закінчується пільговий період, який надається інвесторам. Потім уже оплата розстрочки буде здійснюватися за базовою вартістю квадратного метра. Також з 1 вересня варто готуватися до подорожчання житла у всіх об'єктах Київміськбуду.

У забудовника зростання цін пояснили війною та тяжкою соціально-економічною ситуацією, що призвело до зростання вартості будматеріалів. За даними Маркової вони подорожчали вже на 30%.

"І, на жаль, це не межа. Паливно-мастильні матеріали, крім значного підвищення, носять частково дефіцитний характер, далася взнаки війна і позначилася на логістиці доставки комплектуючих до Києва. Постачальники та виробники підняли ціни на свою продукцію, в тому числі через значне подорожчання валюти", - наголосила вона.

У Київміськбуді заявили, що, попри всі теперішні труднощі, вони відновили будівельні роботи на семи об'єктах.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості України, нещодавно інвестори поскаржилися на КМБ, який здає в експлуатацію житлові комплекси із суттєвими проблемами. Зокрема, мешканці ЖК Медовий розповіли, що їхній комплекс здали із затримкою у два роки, до того ж через проблеми зі світлом вони змушені платити за завищеними тарифами, а взимку довго сидіти у темряві.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

177

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом