Роботу ФФБ дозволили у Києві та на Дніпропетровщині

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку розширила перелік територій, де дозволяється діяльність керуючих ФФБ (фондів фінансування будівництва), додавши до списку місто Київ та Дніпропетровську область.

Про це розповіли у понеділок, 13 червня, у пресслужбі НКЦПФР.

Згідно з повідомленням, Нацкомісія внесла зміни до рішення №144 від 08.03.2022 року, які дозволяють проводити окремі операції на ринках капіталу під час дії воєнного стану. Рішення набирає чинності з моменту його опублікування на офіційному вебсайті регулятора.

Як відомо, НКЦПФР вирішила з 11:00 четверга, 24 лютого, зупинити розміщення, обіг та викуп усіх цінних паперів, а також усі операції в системі депозитарного обліку та системах клірингового обліку. Крім того, цього дня було зупинено угоди з активами фондів фінансування будівництва. 24 лютого о п'ятій ранку росія розв'язала повномасштабну війну проти України. Були атаковані кордони, росія також завдала ударів по військовій інфраструктурі на всій території країни – від Луганської до Львівської та Івано-Франківської областей.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, раніше в Україні відновили проведення держреєстрації прав власності на нерухомість. У Кабміні ухвалили постанову, яка має врегулювати нотаріальні послуги щодо посвідчення угод з нерухомістю, а також доступу до Держреєстру прав на нерухоме майно та Держреєстру юридичних осіб, фізосіб та громадських формувань.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

77

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом