Київміськбуд зумів ввести в експлуатацію три ЖК Укрбуду

Київміськбуд ввів в експлуатацію три житлові комплекси Укрбуду, які раніше прийняв на баланс.

Про це у себе в Facebook в п'ятницю, 26 червня, написав глава правління – президент Київміськбуду Ігор Кушнір.

"Це СОНЯЧНА РИВ'ЄРА, НОВОМОСТИЦЬКИЙ та перші дві секції ЖК ПЕКТОРАЛЬ. Питання введення було одним з найгостріших, в будинках вже живуть люди, тому забезпечити їх законну експлуатацію вкрай важливо. Сьогодні зроблено перший, але важливий крок, три об'єкти отримали сертифікати від ДАБК", – написав Кушнір.

За його словами, фахівці Київміськбуду усунули самі незначні зауваження для того, щоб будинки були введені.

"Зараз вже подано документи на частину ХАРКІВСЬКОГО, найближчим часом Інспекція отримає пакети документів по двох інших комплексах. Сподіваюся, що зовсім скоро Кабмін видасть розпорядження про підписання договорів Міністерством оборони по чотирьох інших комплексах", - підкреслив глава КМБ.

Як раніше повідомляли НЕРУХОМІ, столична влада збирається звільнити Київміськбуд від сплати пайового внеску незавершених об'єктів корпорації Укрбуд.

Також Кабінет міністрів України прийняв розпорядження, яке дає старт процесу вирішення проблем з недобудовами будівельної корпорації Укрбуд.

Зокрема, представники Кабміну зустрілися з ініціативною групою інвесторів житлових комплексів корпорації Укрбуд і обговорили з ними питання добудови об'єктів.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

55

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом