Київміськбуд розповів, які ЖК добудовуватиме

Холдингова компанія "Київміськбуд" вирішила запустити з 1 червня роботу окремих департаментів, а також взятися за добудову окремих житлових комплексів.

Про це йдеться у повідомленні пресслужби забудовника у понеділок, 23 травня.

У КМБ наголосили, що основні проблеми пов'язані з нестачею будівельників, дефіцитом будівельних матеріалів та комплектуючих. Окремі складнощі існують щодо їх вартості та доставки. Зважаючи на складні ситуації, забудовник вирішив відкрити роботу головного офісу та деяких відділів продажів.

У компанії зазначають, що, крім того, у столиці України зберігається висока ймовірність нових ракетних ударів.

"Як би не здавалося, що життя повернулося в колишнє русло, звуки сирен по кілька разів на день все ще нагадують, що війна не закінчена. Тому нам усім потрібно набратися терпіння. "Київміськбуд" відновить роботи на всіх будівельних майданчиках за першої ж нагоди", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, ще на початку квітня відновилися роботи у житловому комплексі Stanford, що розташований по вулиці Предславинській, 35 у Печерському районі Києва забудовника Perfect Group.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

130

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом