Девелоперська компанія ENSO відзначила своє чотириріччя

Команда Нерухомі 04.08.2021 09:48 PR матеріал

1 хв

Київська девелоперська компанія ENSO 1 серпня відсвяткувала своє чотириріччя, і розповіла, що на сьогоднішній день має в портфелі чотири споруджуваних сучасних житлових комплекси.

Про це повідомили в пресслужбі компанії.

Як зауважив забудовник, загальна житлова площа споруджуваних ЖК перевищує 400 тисяч квадратних метрів. Таким чином, як заявили в ENSO, цей показник дозволив фірмі стати лідером серед девелоперів за ціною житла бізнес-класу, виставленого на продаж.

"Думаю, що таких результатів нам вдалося досягти, багато в чому завдяки тому, що ми намагаємося задавати тренди, підходи і погляди, які до нас популярними не були. Наша компанія не адаптується під кон'юнктуру ринку, ми дотримуємося близьких і зрозумілих нам цінностей, декларуємо їх і залучаємо таким чином однодумців, яких серед клієнтів виявилося чимало", – розповів СЕО компанії ENSO Раміль Мехтієв.

Так, компанія будує житловий комплекс Diadans, який першим пройшов сертифікацію BREEAM (міжнародний метод екологічної оцінки ефективності будівель) серед житлових будинків в Україні. У планах у девелопера запропонувати ринку нові житлові комплекси, які незабаром з'являться на карті Києва. Це будуть і невеликі об'єкти площею до 50 тис. кв.м, і, чого не було раніше у ENSO, проєкти комплексної забудови, розвиток яких розрахований на перспективу 7-10 років. Після їх запуску, загальна площа об'єктів девелопера перевищить 1 млн. кв.м.

На сьогоднішній день у компанії працює більше 200 осіб. Холдинг ENSO було засновано 1 серпня 2017 року.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, за прогнозами цієї компанії вартість житлової нерухомості в Києві до другого півріччя 2022 року сильно виросте в ціні і досягне рівня 2008 року, коли квадратний метр коштував 3 тисячі доларів.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

115

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом