Розіграш квартири у ЖК Lucky Land: стало відомо, хто переможець

Команда Нерухомі 07.12.2021 13:11 PR матеріал

1 хв

Онлайн-розіграш квартири у ЖК Lucky Land з нагоди п'ятиріччя столичного ТРЦ Lavina Mall пройшов 4 грудня, а вже 6 грудня стало відоме ім'я переможця.

Про це повідомили у пресслужбі забудовника – групи компаній DIM.

Переможницею стала Олена, уродженка Чернігівської області, яка понад 20 років проживає у столиці. Виграна квартира була дуже доречною, оскільки жінка з сім'єю проживає в орендованому житлі. Переможницю запросили на прессніданок, під час якого і було вручено подарунковий сертифікат. Жінка поділилася своїми враженнями від подарунка та подякувала гостям за підтримку.

Керівник Lavina Mall Дмитро Лашин і собі подякував групі компаній DIM, яка відгукнулася на пропозицію стати партнером у розіграші.

"Безумовно, обираючи партнера, ми звертали увагу на репутацію забудовника, якість та концепцію його будівельних проєктів. В результаті ми отримали взаємовигідну співпрацю, в якій виграли усі", - заявив Лашин.

Директор з маркетингу групи компаній DIM Ірина Михальова, вручаючи сертифікат, побажала сім'ї переможниці лише приємних моментів у новій квартирі. Також група компаній DIM візьме на себе всі витрати на оформлення документів та сплатить 19% податок. Керівник відділу продажів ЖК Lucky Land Олександр Одинцов пообіцяв Олені із сім'єю найближчими днями організувати екскурсію на будівництво.

Раніше НЕРУХОМІ писали про умови конкурсу. Як відомо, ЖК Lucky Land розташований поряд зі 100 га хвойного лісу та станцією метро "Академмістечко". Новий квартал комплексу створюється у партнерстві із відомим архітектурним бюро Archimatika. Комплекс зводиться за останніми технологіями з продуманою інфраструктурою.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

119

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом