Продається особняк, в якому жив Ді Капріо. Фото

У Канаді буде виставлений на продаж маєток, в якому жив голлівудський актор Леонардо Ді Капріо, коли знімався в фільмі "Той, що вижив".

Як повідомляє HUFFPOST, аукціон з продажу цієї елітної нерухомості має стартувати 22 січня 2021 року. Початковий внесок для бажаючих взяти участь - $100 тисяч.

Усередині маєтку є величезний басейн, домашній кінотеатр, баскетбольний майданчик, тренажерний зал. Його площа – 1,4 тисячі "квадратів". Крім того, будинок розташований в мальовничому місці – поруч знаходяться гори, на які відкривається гарний вид.

Брокери стверджують, що до центру Калгарі всього 20 хвилин їзди на автомобілі.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, американський мільярдер Стівен Удвайр-Хейз кілька років намагається безуспішно продати свій будинок в Беверлі-Хіллз. Вартість маєтку – $160 млн. Це найдорожча вілла в Сполучених Штатах Америки.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

145

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом