Проблемні будинки Аркади зголосився добудовувати київський забудовник

Добудовувати проблемні об'єкти банку "Аркади" зголосився забудовник Stolitsa Group. Як говориться в повідомленні інвесторів збанкрутілого банку "Актив Еврика", одна із засновників будівельної компанії Владислава Молчанова провела зустріч з активом ініціативної групи, в ході якого і висловила свої наміри.

У повідомленні наголошується, що зустріч відбулася в п'ятницю, 18 грудня. Крім постраждалих інвесторів і представників Stolitsa Group, на ній були присутні секретар комітету ВРУ з питань місцевого самоврядування та чиновники столичної міської держадміністрації.

Так, Молчанова в ході зустрічі озвучила, що "компанія Stolitsa Group має намір зайти на добудову житлових комплексів, будівництво яких було свідомо припинено власником банку Аркада (Поливода К.В.)".

Разом з тим, на переконання постраждалих інвесторів, сценарій по добудові комплексів Аркади не має шансів на реалізацію без арешту і продажу майна попереднього забудовника.

"Відповідно, ми розраховуємо, що МВС, прокуратура, СБУ найближчим часом досягнуть повторного арешту майна власника Аркади та пов'язаних з ним компаній (після зняття арешту апеляційним судом у липні 2020)", - підкреслили інвестори.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, минулого тижня новим управителем Фонду фінансування будівництва столичного житлового комплексу Патріотики стала компанія "Гарант Капітал" замість банку "Аркада". Інвестори ЖК Патріотики та інших проєктів Аркади регулярно проводять акції протести у Києві з перекриттям Хрещатика. Люди вимагають від влади реальних кроків щодо вирішення проблемних будівництв. Одна з вимог постраждалих – вони категорично проти доплачувати за свої квартири.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

95

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом