Під Києвом знову перекрили трасу через хаотичну забудову бучанського лісу

Жителі Бучі знову під Києвом перекрили Варшавську трасу, протестуючи проти хаотичної забудови бучанського лісу. Акція триватиме чотири дні, повідомив депутат Ірпінської міськради Лаврентій Кухалейшвілі.

Депутат також попросив українців поставитися з розумінням до акції протесту і підтримати людей, які борються за краще життя і за збереження зелених зон.

Як повідомив активіст Віктор Бархоленко, протест почався в четвер, 3 червня. "Це стосується варварської вирубки Бучанської лісу. Заблокована "Варшавка" в Бучі", - написав він у соціальній мережі.

На місці присутні співробітники правоохоронних органів. Дорогу цього разу знову перекрили біля ресторану "Отаманша".

Як повідомляли НЕРУХОМІ, це вже не перша акція з боку жителів Ірпеня і Бучі. За словами жителів цих населених пунктів, забудова призведе до тотальної вирубки лісів. Крім усього іншого, через це страждає інфраструктура: жителі Ірпеня відчувають нестачу у дитячих садах, школах, дороги страждають від перевантажень та постійних заторів.

Варто також підкреслити, що у Пущі-Водиці на ділянці площею 21 га йде масштабна вирубка лісу – підготовка до забудови. У працівників при собі є лише акт обстеження зелених насаджень від "Київзеленбуду". За словами колишнього народного депутата Ігоря Луценка, ця вирубка може стати наймасовішою за останні 15 років.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

63

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом