Окупанти розстріляли з артилерії дев'ятиповерхівку на Оболоні. Фото

Рано-вранці у понеділок, 14 березня, російські артилеристи вистрілили в житловий будинок на Богатирській в Оболонському районі Києва.

Внаслідок прямого влучення дев'ятиповерхівка частково обвалилася, рятувальники евакуювали з будинку 63 людини. Вибух спричинив пожежу на третьому та четвертому поверхах.

Інформація про жертв уточнюється. Співробітники ДСНС локалізували пожежу о 7-й ранку, пошуки людей під завалами продовжуються.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, раніше у Гостомелі під Києвом, в якому ведуться запеклі бої, російські окупанти завдали кількох прицільних ударів по житловому комплексу Покровський. Також стало відомо, що близько 40 українців, серед яких були діти, "визволителі" утримували в заручниках у цьому ЖК протягом 10 днів.

До київського житлового комплексу на Валерія Лобановського рано-вранці 26 лютого поцілила ракета російських окупантів на рівні 19-го поверху. Тоді в результаті обстрілу ніхто не загинув, проте пізніше повідомили про кількох поранених. Також російську крилату ракету "Калібр" збили над Дарницьким районом, уламки якої впали на житловий будинок на Кошиця, 7а, що призвело до масштабної пожежі.

За даними української влади станом на 13 березня росія завдала збитків нашій країні більш ніж на 119 мільярдів доларів. Як заявив перший заступник міністра економіки Денис Кудін, сума збитків продовжує зростати щодня. Втрати ВВП у Мінекономіці підрахують у квітні.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

119

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом