ЖК Варшавський Плюс постійно затоплює через помилки забудовника

У київському ЖК Варшавський Плюс, що знаходиться на Виноградарі, в одному з будинків на вулиці Всеволода Змієнка, 21, відбуваються постійні підтоплення нижніх поверхів. Про це мешканці житлового комплексу повідомили у телеграм-каналі "Життя Оболонського району".

Зокрема, повідомляється, що через помилки забудовника затоплює підвал та нижні поверхи будинку. В результаті руйнуються несучі конструкції. При цьому будинку всього близько року.

"Але єдине, що робить забудовник та керуюча компанія у цій ситуації – ігнорують мешканців комплексу", - йдеться у повідомленні.

Також будівельники, які на замовлення мешканців проводять ремонти у квартирах ЖК Варшавський, відзначали жахливу якість стяжок. Зокрема, на одному з відео видно, як замість нормального будівельного матеріалу підлога виявилася практично вся з піску.

Нагадаємо, що забудовником мікрорайону Варшавський є Stolitsa Group, бенефіціаром якого є Владислава Молчанова.

Саме Stolitsa Group простягла через Київраду у 2021 році незаконне ДПТ Мінського масиву для появи на теплицях Агрокомбінату "Пуща-Водиця" 32 багатоповерхівок

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості України, при цьому Окружний адміністративний суд Києва відмовив у задоволенні позову про відміну незаконного детального плану територій Мінського масиву.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

416

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом