ЖК Нова Англія створила колаборацію з екобрендом "Чістопес"

Володимир Гришенко 24.04.2021 10:20 PR матеріал

1 хв

Київський житловий комплекс Нова Англія вирішив створити колаборацію з молодим українським брендом "Чістопес", в рамках нового соціального проекту з турботою про екологію.

Про це повідомили в пресслужбі ЖК.

Підкреслюється, що таким чином буде продовжена добра традиція прибирати за своїми хатніми улюбленцями, а "Чістопес" зробить цей процес ще більш екологічним, випустивши вперше в Україні екопакети, які зроблені з крохмалю і тому не завдають ніякої шкоди природі.

"Адже прибирати за улюбленцем це круто! Ми піклуємося не тільки про комфортне проживання резидентів комплексу, а й розвиваємо екологічний простір навколо. Тим більше, популяризуючи ідею усвідомленого споживання продуктів та дбайливого ставлення до природи", – йдеться на сайті Нової Англії.

В рамках співпраці з "Чістопесом" мешканці житлового комплексу отримали безкоштовний доступ до екологічних пакетів, крім того, вони як резиденти зможуть додатково замовити ці пакети за спеціальними цінами, як друзі бренду.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, столичний ЖК Нова Англія – це житло комфорт-класу, будівництво якого передбачено у сім черг. Комплекс буде складатися з 14 житлових будинків. Розташований він на вулиці Михайла Максимовича, 24 в Голосіївському райне столиці. ЖК відрізняє вигідне розташування – до станції метро "Васильківська" всього 10 хвилин пішки.

ЖК Нова Англія має закриту територію і знаходиться під цілодобовою охороною. Для зручності мешканців тут розвинена своя соціальна інфраструктура: є школа і дитячий садок. Станом на початок 2021 року тут вже побудували і заселили 6 будинків, ще 4 активно будуються.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

86

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом