ЖК Greenville Park: перевірка на відповідність заявленому класу

У Києві неподалік центру, поряд зі станцією метро Лук'янівська зводиться житловий комплекс бізнес-класу Greenville Park. Наскільки ЖК відповідає йому – розбиралися експерти порталу НЕРУХОМІ .

Зазначимо, що будівництво ведеться на земельних ділянках загальною площею 1,08 га. Цільове призначення відповідає намірам забудови. Інакше кажучи, це місце передбачає будівництво житлового комплексу.

Із заходу комплекс межує з територією посольства Азербайджанської республіки та сквером імені Гейдара Алієва, зі східного боку – з ділянкою ЖК Покровський посад, з якою має спільну прибудинкову територію. Замовник будівництва є належним користувачем земельних ділянок, що, на думку експертів, зменшує інвестиційні ризики.

Щодо комфортності проживання, то комплекс розташований у Шевченківському районі з пішою доступністю до зупинок громадського транспорту, а найближча станція метро Лук'янівська знаходиться лише на відстані 1 км.

Відповідно до технічних характеристик ЖК Greenville Park відповідає бізнес-класу за площею квартир: однокімнатні – 50,1 кв.м, двокімнатні – від 66,1 кв.м, трикімнатні – від 97 кв.м. Висота стелі у квартирах – 3 м від підлоги, що також відповідає заявленому класу.

На що слід звернути увагу, то це те, що забудовник забезпечив належну кількість паркомісць, що сьогодні є великою рідкістю. Так, на 664 квартири в ЖК передбачено паркінг на 700 машиномісць.

За кількістю квартир на поверсі, то їх у ЖК Greenville Park до 17, а відповідність бізнес-класу до восьми. Однак для комфортності проживання забудовник передбачив шість ліфтів: 5 ліфтів пасажирських (вантажопідйомністю на 1000 кг) та 1 спеціальний пожежний ліфт.

Для мешканців комплексів Greenville Park та Покровський посад обладнано закриту територію з власною розвиненою соціально-побутовою інфраструктурою. У розпорядженні мешканців супермаркет, кафе, барбекю-зона, дитячі ігрові кімнати, фітнес-центр, spa-salon.

Оскільки поряд з ЖК знаходиться пожвавлена вулиця, у проєкті розроблено розділ "Захист від шуму", в якому враховано зовнішні (транспорт) та внутрішні джерела шуму.

Більш детально з документами щодо комплекса можна ознайомитись, перейшовши за посиланням .

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

164

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом