Забудовник ЖК Obolon Plaza пообіцяв реконструювати підземний перехід

Оновити підземний перехід біля станції метро Оболонь, де зовсім поруч зводиться ЖК Obolon Plaza, пообіцяв забудовник комплексу.

Як повідомляє "Kyiv Media", великий скандал виник, коли у підземному переході, біля якого будується ЖК, почала відпадати плитка. Представники керівництва майбутнього комплексу запевнили, що за свої кошти готові провести повну реконструкцію підземного переходу. Після обстеження будівельники повідомили, що падіння плитки може бути не пов'язане зі зведенням житлового комплексу, оскільки перехід побудували ще у 70-х роках минулого століття і з тих пір не проводився капітальний ремонт. За словами забудовника, постраждати перехід міг від нагромадження поруч МАФів і скупчення авто.

Тим часом, варто підкреслити, що після того, як в соцмережах опублікували фото переходу, 7 травня хтось прибрав плитку, а стіни звідки вона впала – замалювали жовтою фарбою.

Все в Obolon Plaza – від проєктування до будівництва – веде команда, яка реалізувала житловий комплекс Obolon Residences на метро Мінська, під керуванням Dragon Capital, інвестиційної компанії України.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, через будівництво ЖК Obolon Plaza багатьом доводиться пробиратися до станції метро по вузькому проходу. Це викликало велике невдоволення з боку киян, оскільки з'являється маса незручностей, особливо у години пік. Згідно з планами, завершити будівництво комплексу планують у другому кварталі наступного року. Цікаво, що на фотографіях проєкту ЖК можна побачити, що вхід в підземку може стати мало не частиною комплексу.

Obolon Plaza – це комплекс бізнес-класу, проєктом передбачено будівництво одного будинку, який складається з двох блоків - 4 і 16-поверхового. На 1-4-му поверхах (стилобатній частини) розмістяться торгові та офісні приміщення, підземний паркінг, починаючи з п'ятого поверху – житлові приміщення.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

114

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом