Забудовник скандального ЖК на Микільській Слобідці вивозить техніку з ділянки

Забудовник житлового комплексу на Микільсько-Слобідській, 7-9 у Києві збирається вивозити техніку з будівельного майданчика.

Про це повідомили у групі "Комітет протидії незаконним забудовам".

Зазначається, що після приписів Держінспекції архітектури та містобудування компанія почала збирати будівельну техніку, матеріали, арматуру вантажать на довгоміри. При цьому не обійшлося і без інцидентів, повідомили у групі. Якоїсь миті з'явилися невідомі "активісти", які намагалися завадити виїзду будівельної техніки: нібито вона має залишитися та продовжувати роботи на ділянці. У забудовника цю інформацію не прокоментували.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, ДІАМ наприкінці листопада завершила позапланову перевірку будівництва житлового комплексу на Микільсько-Слобідській, 7-9 за результатами якої було складено акт та протокол про правопорушення у сфері містобудівної діяльності, а також винесено приписи, у тому числі про призупинення підготовчих та будівельних робіт.

Інспектор зазначив, що густота населення житлового комплексу втричі перевищує допустимі норми, не дотримана кількість паркувальних місць та інші нюанси.

Варто нагадати, що проти будівництва ЖК на Микільській Слобідці активно виступають місцеві жителі. Нерідко відбуваються сутички із представниками забудовника. Рішення ДІАМ кияни називають "тимчасовою перемогою". Столична влада, щоб вирішити конфлікт, запропонувала викупити ділянку у забудовника.

Детально з документами щодо житлового комплексу ознайомилися експерти, звіт можна побачити, перейшовши за посиланням.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

141

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом