Вежа на Ломоносова: житловий комплекс замість лікарняного корпусу

ЖК Вежа на Ломоносова, комплекс комфорт-класу, будується у Голосіївському районі Києва на вулиці Ломоносова, 33/43 біля Національного інституту раку та протитуберкульозного диспансеру.

Про це читайте в свіжому огляді від ресурсу НЕРУХОМІ.

Девелопер представляє житловий комплекс як ідеальне простір для комфортного стилю життя у гармонії з природою в екологічному районі столиці, як місце, де кожен мешканець зможе знайти натхнення. Тим часом, земельна ділянка, на якій зводиться ЖК Вежа на Ломоносова, впритул прилягає до поліклінічного відділення Національного інституту раку. До початку будівництва вона використовувалася як парковка і фактично виглядала як частина території інституту. Це місце ідеально підійшло б для спорудження ще одного лікарняного корпусу. Однак, забудовник вирішив, що це місце для "кращого ЖК комфорт-класу в Голосіївському районі". Також в метрах 60 знаходяться корпусу міського центрального протитуберкульозного диспансеру.

Щодо цього житлового будинку відкрито кримінальне провадження, в рамках якого розслідується питання законності будівництва нежитлових будівель літ. "Б", "В", "Г" та перехід права власності на них до замовника будівництва ТОВ "Титан Холдинг". Так, досудовим слідством встановлено факт підробки документів щодо нежитлових будівель.

Більш детально про житловий комплекс Вежа на Ломоносова можна прочитати, перейшовши за посиланням.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

179

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом