В Одесі через пожежу в ЖК Апельсин перекрили вулицю. Фото, відео

У Приморському районі Одеси вранці у вівторок, 13 квітня, сталася пожежа у житловому комплексі Апельсин, розташованому на вулиці Середньофонтанській, 53.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, займання сталося на останньому поверсі висотки. За непідтвердженими даними, там знаходилися офісні приміщення. ЖК Апельсин – це новобудова висотою у 23 поверхи. Тому вогонь і дим було видно здалеку.

На місце події прибули пожежники. Вони евакуювали сходами жителів комплексу на вулицю. Деякі мешканці стверджують, що в гідрантах на поверхах не було води, через що боротися з вогнем співробітникам ДСНС буде важче.

Також сюди приїхали поліцейські і перекрили вулицю Середньофонтанська. З огляду на, що це сталося у робочий день у годину пік, коли багато одеситів добираються на роботу, тому на дорогах одразу виникли затори. Важко стало проїхати проспектом Гагаріна, вулицями Канатній, Артилерійській та Краснова.

Про причини пожежі і постраждалих в результаті неї поки не повідомляється.

Комплекс, в якому сталася пожежа – це проєкт компанії Будова.

Як писали раніше НЕРУХОМІ, в Києві через проблеми з паркуванням вигоріла повністю одна з квартир в ЖК Венеція, тому що пожежники довго не могли під'їхати до комплексу.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

140

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом