У ЖК Комфорт Таун пролунав вибух, є постраждалі

У столичному житловому комплексі "Комфорт Таун" вранці у вівторок, 20 грудня, стався вибух. Внаслідок події постраждали люди.

За наявними даними, вибух прогримів о 5:35 ранку. Попередньо вибухнув газовий балон. Через вибух постраждали мешканці квартири, серед постраждалих була чотиримісячна дитина. Вибухою хвилею вибило вікна та частину стіни в будинку, що також спричинило загоряння. На опублікованих фотографіях та відео видно, що пожежа сталася на другому поверсі одного із будинків великого комплексу.

У коментарях мешканці ЖК Комфррт Таун стверджують, що через велику запаркованість дворів пожежні машини довго не могли під'їхати до місця події.

ЖК Комфорт Таун – це ціле містечко, що складається з 24 висотних будинків. Фасади будівель пофарбовані яскравими кольорами. Будинки збудовані за монолітно-каркасною технологією, а їх стіни виконані з газоблоку. Реалізувала масштабний проєкт забудови компанія К.А.Н. Девелопмент.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості України, через недотримання забудовниками норм паркування часто призводить до того, що вільні місця у дворах житлових комплексів запарковують автомобілісти. У результаті пожежі спецтехніка не може вчасно доїхати до місця події.

Подібний випадок стався торік у ЖК Венеція.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

141

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом