У ЖК Greenville на Печерську стартує продаж квартир у шостій секції

Володимир Гришенко 18.03.2021 11:09 PR матеріал

1 хв

Забудовник ЖК Greenville на Печерську оголосив про старт продажу квартир у шостий секції.

Про це повідомляється на сайті житлового комплексу.

"Шоста секція – це новий 23-поверховий будинок на 209 квартир. У вас є можливість вибрати одно-, дво- і трикімнатні квартири, а також ексклюзивні багаторівневі пентхауси з індивідуальними терасами", - йдеться на сайті ЖК.

Як відомо, інвестування у нерухомість на початкових етапах будівництва – це добра можливість заощадити і отримати житло за низькою ціною. Забудовник Greenville для зручності клієнтів пропонує безпроцентну розстрочку.

"Час приймати вигідні рішення! Обирай своє унікальне планування та втілюй свої найяскравіші ідеї для життя", – йдеться у пропозиції забудовника.

Шосту секцію ЖК Greenville на Печерську планують ввести в експлуатацію в третьому кварталі 2023 року. Додаткові деталі можна дізнатися у відділі продажу, який розташований на вулиці Саперне поле, 12 у Києві.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, ЖК Greenville на Печерську – це комплекс бізнес-класу, будується в Печерському районі Києва. Він складатиметься з трьох будівель різною поверховості – від 11 до 25 поверхів. На території ЖК передбачені об'єкти соціальної та комерційної інфраструктури: дитсадок, бізнес-центр, преміальний фітнес-центр, бутіки тощо. Також цей ЖК відрізняє вигідне розташування: поруч знаходяться основні офіси багатьох компаній, навчальні заклади та медичні заклади.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

84

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом