У ТРЦ Lavina Mall будуть розігрувати квартиру в ЖК Lucky Land

Команда Нерухомі 24.09.2021 11:44 PR матеріал

1 хв

До п'ятої річниці від дня заснування ТРЦ Lavina Mall буде розіграна квартира в житловому комплексі Lucky Land від головного партнера заходу – групи компаній DIM.

Про це повідомили в пресслужбі забудовника.

Для участі необхідно зареєструвати чек, заповнити анкету і отримати номер учасника акції. Зробити це можна на інформаційному стенді акції в атріумі ТРЦ Lavina Mall. Умовою участі в розіграші є покупка на суму від 2000 грн на магазинах, розташованих на території торгово-розважального центру, в період з 20 вересня по 4 грудня 2021. Сам же розіграш квартири відбудеться 4 грудня. Серед призів також три сертифікати на квадратний метр в ЖК Lucky Land.

Про подробиці акції можна прочитати, перейшовши за посиланням.

Нагадаємо, що житловий комплекс розташований поруч зі 100 га хвойного лісу і станцією метро "Академмістечко". Новий квартал комплексу створюється в партнерстві з відомим архітектурним бюро Archimatika. Комплекс зводиться за останніми технологіями з продуманою інфраструктурою. Проєктом передбачено 23 житлових будинки висотою від 10 до 16 поверхів з 4-ма вбудованими групами тимчасового перебування дітей дошкільного віку, паркінги, школа і ліцей.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

125

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом