У Києві горів ЖК Family and Friends. Фото

У Києві вранці, у вівторок, 9 травня, сталася пожежа в ЖК Family and Friends , що знаходиться на вулиці Новопольовій, 2 у Солом'янському районі.

Про це повідомили у пресслужбі Держслужби з надзвичайних ситуацій.

За повідомленням рятувальників, горів пінопласт на площі до 100 квадратних метрів, внаслідок пригоди ніхто не постраждав. Повідомлення про задимлення надійшло до ДСНС о 9:06. Пожежники оперативно впоралися із вогнем.

Як повідомляють місцеві жителі, пожежа була видна здалеку.

ЖК Family & Friends – це житловий комплекс комфорт-класу неподалік залізничної станції "Караваеви Дачі", в колишній промисловій зоні.

Як повідомляли НЕРУХОМІ в новинах нерухомості України , комплекс свого часу потрапив у скандал із будівельним краном, який залишили вмонтованим у вже здану секцію. Через це мешканці довго не могли заселитися та розпочати ремонтні роботи.

Детальніше про ЖК Family & Friends можна прочитати в експертному огляді, перейшовши за посиланням .

Oб'єкти:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

108

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом