У Києві через будівництво ЖК Obolon Plaza почав руйнаватися підземний перехід

У Києві через будівництво ЖК Obolon Plaza (вул. Маршала Малиновського/просп. Оболонський), почала обсипатися плитка в підземних переходах біля станції метро Оболонь.

Про це повідомили в телеграм-каналі "Київ без цензури".

Як відомо, житловий комплекс розташовується впритул до станції метро, яка вже не витримує такого сусідства. Стіни в підземному переході вкрилися тріщинами та почала відвалюватися плитка.

"Цікаво люди хоча б дивляться, де купують квартири або потім будуть дивуватися, що будинок провалився", - написали автори поста.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, велике невдоволення киян викликало те, що через будівництво ЖК Obolon Plaza багатьом доводиться пробиратися до станції метро вузьким проходом. Це викликає масу незручностей, особливо в години пік. Згідно з планами, завершити будівництво комплексу планують у другому кварталі наступного року.

Obolon Plaza – це комплекс бізнес-класу, проєктом передбачено будівництво одного будинку, який складається з двох блоків – 4 і 16-поверхового. На 1-4-му поверхах (стилобатній частині) розмістяться торгові та офісні приміщення, підземний паркінг, починаючи з п'ятого поверху – житлові приміщення.

Будується ЖК в безпосередній близькості від станції метро "Оболонь", над інженерними мережами в межах метрополітену.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

131

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом