У Інтергал-Буді порадили киянам, яким заважає їх будівництво спати, одягти беруші

На будівельників БФК Інтергал-Сіті, який зводиться на вулиці Старонаводницькій, 16б у Печерському районі столиці, поскаржилися місцеві жителі. За їх словами, будівництво активно ведеться і вночі, від чого спати практично неможливо через гуркіт, який чується з боку будівельного майданчика. У свою чергу в компанії "Інтергал-Буд" порадили киянам закрити вуха.

"Вночі роботи не припиняються і тривають вже з літа минулого року. Раніше можна було їм зателефонувати, і вони деякий час вели себе тихо. Кілька днів тому вони знову почали проводити шумні нічні роботи. Ми зверталися до поліції за телефоном 102, подали звернення на 1551, але поки немає результату", - повідомили ресурсу НЕРУХОМІ мешканці сусіднього будинку на Старонаводницькій, 8а.

Анастасія Владичинська, яка теж живе по сусідству, написала 18 квітня, що будівництво не припиняється ні вдень, ні вночі. Жінка зверталася до поліції, залишала там заяву, дзвонила у будівельну компанію та в столичну міськадміністрацію на 1551, але, за її словами, це не дало ніяких результатів.

Забудовник при цьому цинічно порадив мешканцям закрити вуха. Коментуючи її пост в Facebook Ірина Михальова, директор з маркетингу компанії "Інтергал-Буд", попросила зважити на становище, бо забудовникові в період локдауна доводиться несолодко і пообіцяла надіслати беруші.

У свою чергу підкреслимо, що згідно з правилами з благоустрою в Києві, які були затверджені в 2008 році, нормативний рівень шуму на весь час проведення ремонтно-будівельних робіт в прилеглих житлових приміщеннях і прилеглих будинках не повине перевищувати 40 дБА. Забороняється проводити вказані роботи з 19:00 до 8:00 а також у святкові і неробочі дні впродовж доби.

Владичинська 19 квітня повідомила, що після того, як скандал почав набирати оберти в ніч на понеділок будівельні роботи по сусідству, нарешті, припинилися.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, будівництво БФК Intergal City супроводжувалося цілим шлейфом судових розглядів. Експерти ресурсу детально розібрали документи комплексу і підготували звіт, з яким можна ознайомитися, перейшовши за посиланням.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

189

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом