У Харкові будують житловий комплекс шляхом реконструкції квартири

Харківський ЖК Klochkivska, який знаходиться на вулиці Клочківська, 148б, будується з великими порушеннями, з документами під реконструкцію квартири.

Про це написав глава компанії Monitor.Estate Володимир Копоть у себе в Facebook.

"У Харкові відомий девелопер будує житловий комплекс під дозвіл на будівництво "Реконструкція квартири № 14 під житлові квартири у житловому будинку за адресою: м.Харків, вул. Клочківська, 148-Б ". Клас наслідків... СС1. Може помиляюся, але судячи з фото, тут далеко не одна квартира", – написав він.

Як відомо за цією адресою компанія "Строй Сіті Девелопмент" продовжує будівництво нового житлового комплексу проєкту Urban One Klochkivska. Відповідно до техніко-економічних показників передбачено будівництво 15 квартир на 3 та 4 поверхах. Категорія СС1 і не передбачає будівництво об'єктів висотою більше 4 поверхів. Однак тут збираються звести 15-поверховий будинок.

Коментуючи цю ситуацію заступник голови парламентського комітету з питань містобудування Олена Шуляк зауважила, що у забудовника даного об'єкта шансів нуль ввести його в експлуатацію. А заступник глави Мінрегіону Наталія Козловська звернулася до Асоціації міст України для детального аналізу ситуації, що склалася.

У ЖК Klochkivska вже пропонують купити інвесторам одно та двокімнатні квартири за ціною від $760 за квадрат.

ТОВ "Строй Сіті Девелопмент" було створено у 2010 році. Згідно з даними YouControl, засновником компанії є Єгор Масленніков.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, у 2020 році компанія взялася за добудову проблемних об'єктів корпорації Укрбуд в Києві.

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

72

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом