У Чернігові ввели в експлуатацію ЖК Європейський двір


У Чернігові ввели в експлуатацію відомий місцевий довгобуд – ЖК Європейський двір, і вже активно почали продавати там квартири. Про це повідомляється на сторінці забудовника у соцмережах.

Компанію-забудовника "Еко Комфорт Груп" пов’язують з колишнім мером міста Владиславом Атрошенком. ЖК Європейський двір отримав власну адресу - по вулиці Любецькій, 106в у третьому мікрорайоні житлового масиву "Масани". Це другий будинок у секції, перший був зданий у другому кварталі 2020, повідомили представники забудовника "ЕкоКомфорт Груп".

На підтвердження відповідності обʼєкта проєктній документації Управління державного архітектурно-будівельного контролю Чернігівської міської ради видало відповідний сертифікат, який також підтверджує його готовність до експлуатації.

Забудовник також пообіцяв невдовзі задати в експлуатацію році першу секцію ЖК Єлецький, який є також ще одним довгобудом компанії. Торік юрист Олександр Гашпар із посиланням на матеріали суду повідомив, що інвестори, які вклали чималі гроші в купівлю квартир в житловому комплексі Єлецький почали забирати їх назад в судовому порядку, мотивуючи це тим, що будівництво заморожено і надії на його відновлення немає.

Як повідомляли НЕРУХОМІ у новинах нерухомості, у Чернігові на Масанах за сприяння "Фонду за відбудову України" (Данія) також розпочнеться будівництво житлового комплексу з квартирами для тих, хто втратив житло через російських окупантів. Місцева будівельна компанія "Чернігівбудінвест" вже підписала угоду про співпрацю.

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

160

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом