Stolitsa Group відновила добудову ЖК Патріотика на озерах

Роботи на будівельному майданчику ЖК Патріотика на озерах (нова назва ЖК H2О) відновив забудовник Stolitsa Group.

Про це повідомили у пресслужбі будівельної компанії.

Інформацію про те, що будівельні роботи справді ведуться на ділянці, підтвердили й у групі "Всі недобудуй банк "Аркада", опублікувавши відео з технікою, що працює.

Тим часом у "Столиці" уточнили, що роботи відновилися з 22 грудня на першій земельній ділянці у ЖК Патріотика на озерах. На сьогодні для виконання зазначених будівельних робіт є повний пакет необхідних документів, зокрема чинний дозвіл на виконання будівельних робіт, уточнив забудовник.

У компанії наголосили, що поновленню будівельних робіт сприяло рішення Верховного Суду щодо однієї з ділянок на Осокорках.

"Сьогодні вже є остаточні рішення касаційної інстанції по 112 га із 176 га, на яких, згідно з умовами Меморандуму, має здійснюватися будівництво ЖК Патріотика на озерах", – зазначають у компанії.

Зараз Stolitsa Group чекає на аналогічні рішення ще за трьома земельними ділянками.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, Верховний Суд 22 грудня продовжив термін оренди однієї з ділянок на Осокорках у Дарницькому районі Києва для компанії "Контактбудсервіс" під житлову забудову. Компанія не платила орендну плату, у результаті борги по цій землі зросли до 230 млн гривень. Також є відомості у справі про банкрутство "Контактбудсервісу".

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

168

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом