Сертифікат готовності отримав перший будинок ЖК UNIT.Home

Введено в експлуатацію перший будинок А.07 житлового комплексу UNIT.Home, вже найближчим часом планується здавання наступного будинку А.05.

Про це девелопери проєкту повідомили на сайті ЖК.

ЖК UNIT.Home – це житлова складова інноваційного парку UNIT.Сity, що розміщується між Дорогожичами та Лук'янівкою у Шевченківському районі Києва. Комплекс, що позиціонується забудовниками як бізнес-клас, складається з 9 будинків на 2,5 тисячі квартир. Проєкт реалізується девелоперами К.А.М. Девелопмент та UDP.

Раніше в огляді порталу НЕРУХОМІ повідомлялося, що будівництво комплексу відбувається на колишніх землях ПрАТ "Київський мотоциклетний завод" та землях, наданих для будівництва навчальних та адміністративних приміщень Національної академії прокуратури України. Експерти з'ясували, що згідно з ескізом забудови детального плану території, на земельних ділянках ЖК UNIT.Home будинки розміщені інакше, ніж на Генплані. Також їх секційність та висотність відрізняється від тієї, що зазначена у проєктній документації. Проте загалом запроєктована чисельність населення відповідає показникам ДПТ. Таким чином, забудовник UDP тут не знехтував комфортом мешканців.

Варто зазначити, що поряд з ЖК UNIT.Home знаходиться телевежа. Вона розміщена у прямій видимості – за 730 метрів до житлової частини та за 440 метрів до межі ділянки комплексу. Потужність її така, що покриває Т2 значну частину Київської області. Відповідно електромагнітне випромінювання несе потенційну шкоду здоров'ю у зоні його постійної дії. Тому бажаючі придбати тут квартиру мають враховувати цей фактор. По сусідству з UNIT.City також знаходяться Бабин Яр та місця скорботи: Лук'янівський та Військовий цвинтарі.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

118

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом