Ще одна пожежа у ЖК від "Інтергал-Буд": традиційного горіли щитові

У Києві вранці у п'ятницю, 28 січня, сталася пожежа у житловому комплексі Причал 8, що розташовується на вулиці Канальній у Дарницькому районі столиці.

Як повідомили у пресслужбі ДСНС, повідомлення про інцидент надійшло о 9:52. Після прибуття на місце події рятувальники виявили, що горять щитові з 13 по 25 поверхи. Локалізувати пожежу вдалося о 10:43, а о 10:57 загасити повністю.

Варто наголосити, що комплекс ще не заселений, оскільки забудовник "Інтергал-Буд" не ввів його в експлуатацію, тому жертв вдалося уникнути.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, пожежа у житлових комплексах від "Інтергал-Буд" трапляється досить регулярно. При чому зазвичай горить електропроводка в комунікаційних шахтах.

Минулого разу схожа пожежа сталася у ЖК Нивки Парк. Тоді рятувальній службі довелося евакуювати мешканців із квартир. Також п'ятьох людей довелося витягувати із застряглого ліфта. Забудовник натякнув, що спалах могло статися з вини мешканців

Ще одна пожежа сталася 2020-го року в ЖК Малахіт. Цього разу теж горіли щитові. В "Інтергал-Буді" пообіцяли створити комісію, яка вивчить питання пожежної безпеки, але, як бачимо, проблему так і не вдалося вирішити.

Oб'єкти:

Забудовники:

Автор:

Володимир Гришенко

Журналіст/ редактор

Освіта – закінчив Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, Інститут журналістики. За професією працюю вже понад 15 років. Улюблені теми – економіка та політика, знаюся на криптовалютах та ринках, цікавлюся нерухомістю. На ресурсі НЕРУХОМІ із травня 2020 року.

Усі статті автора

Коментарі

187

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом