При покупці житла в ЖК А136 Highlight Tower пропонують ексклюзивну розстрочку

Команда Нерухомі 09.08.2021 12:56 PR матеріал

1 хв

Під час купівлі квартири у житловому комплексі А136 Highlight Tower, який розташований на вулиці Антоновича, 136-138, у Голосіївському районі Києва, можна отримати розстрочку до 30 місяців.

Про це повідомляється на сайті забудовника DIM.

"Зараз діють особливі умови для придбання квартири бізнес-класу з вікон якої відкривається неймовірна панорама на центр столиці. Вибирайте варіант квартири і отримуйте ексклюзивну розстрочку до 30 місяців", – йдеться в повідомленні.

Підкреслюється, щоб отримати таку розстрочку, потрібно зробити перший внесок від 30%. Згідно планів забудовника, введення в експлуатацію запланували на I кв. 2022 року. Більш детально про умови, можна дізнатися у відділі продажу житлового комплексу.

Як повідомляли НЕРУХОМІ, ЖК А136 Highlight Tower – це комплекс бізнес-класу з розвиненою внутрішньою інфраструктурою. Так, перші поверхи будуть віддані під комерційні об'єкти, на яких будуть розташовуватися магазини, ресторани, хімчистки, спа-центри та спортивні клуби. Також для мешканців А136 Highlight Tower буде в розпорядженні власний кінотеатр, лаунж-зона у дворику з вуличними камінами і багато іншого. Крім того, на перших поверхах розмістяться сучасні офіси, коворкінг і колівінг преміум-класу.

Забудовники:

Автор:

Команда Нерухомі

Редакція

Досвідчені експерти у сфері юриспруденції, містобудівної діяльності, архітектурно-будівельного контролю та нагляду. Вони спеціалісти з багатолітнім досвідом роботи в державних структурах, відповідною освітою та знаннями, які вирішили приєднатись до проєкту, щоб допомогти оздоровити ринок нерухомості.

Усі статті автора

Коментарі

157

Ваш запит принято

Відділ продажу зв'яжеться з Вами найближчим часом